Organisatie

SVA Automaten Service is gevestigd te Haaksbergen en is een onafhankelijke full service organisatie. Wij hebben ruime ervaring en staan garant voor deskundigheid en goede service. Aan onze koffiemerken, machines en technische service stellen wij hoge eisen om zodoende een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te bereiken. Wij bieden een totale invulling van uw koffievoorziening.

Wij hebben een uitgebreid assortiment professionele koffiemachines en aanverwante producten. De koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en bedrijfszeker.
Naast een complete serie koffiemachines leveren wij ook de beste ingrediënten voor een heerlijk kop koffie. Ons eigen merk Café Rio Grande koffie en ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar.

Zowel de bonen, gemalen en vriesdroog koffie zijn van topkwaliteit. De volle aromatische melange heeft een zachte ronde nasmaak, geselecteerd uit de beste Arabica- en Robustabonen.
Naast onze koffie zijn ook de aanverwante producten zoals topping, cacao, thee, suiker, melk en toebehoren van uitstekende kwaliteit.

showroom 01

Showroom

Bent u benieuwd hoe de koffie smaakt uit één van de koffieautomaten die u op deze site gezien heeft?

foto s- HESSEL BOSCH enschede007

U kunt een proefplaatsing aanvragen of u kunt bij ons langskomen in onze gezellige showroom. Hier hebben we diverse automaten klaar staan om voor u een heerlijke kop koffie te serveren. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

SVA Automaten Service gaat
verder als Qoffy concepts

Dezelfde koffie & service, nieuwe naam.

Het stond al even te pruttelen maar vanaf nu is het zover.
Qoffy Concepts is de nieuwe naam van SVA Automaten Service.
Een stap vooruit waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Aangenaam; wij zijn Qoffy.