Onderhoud

Het leveren van service heeft bij SVA Automaten Service B.V. de hoogste prioriteit. Door de hoge kwaliteit van de door ons aangeboden merken kunnen wij u 5 jaar lang Gratis Service & Onderhoud aanbieden. Uiteraard is deze gratis service van kracht bij afname van alle ingrediënten.

Wij begrijpen hoe snel u geholpen wilt worden bij een technisch probleem. Indien uw (koffie) automaat onverhoopt niet naar behoren functioneert dan is 1 telefoontje naar onze technische helpdesk voldoende om het technische mankement telefonisch op te lossen. In het geval dat dit telefonisch niet afgehandeld kan worden dan staan onze technische specialisten paraat om u snel te helpen.

Service - onderhoud

Klantgericht, een uitstekende service, dynamisch en flexibel. dat is wat ons al bijna 10 jaar kenmerkt in de branche voor koffiehandel en koffieapparatuur. Wij leveren producten van hoogstaande kwaliteit, afgestemd op uw persoonlijke stijl, smaak, eisen en wensen. Onze koffiebonen zijn zó gebrand dat het karakteristieke aroma van onze bonen zich optimaal ontwikkelt. Bij SVA vindt u gegarandeerd die eerlijke smaak van verse koffie.

Met de beste ingrediënten, hoogwaardige apparatuur en onze unieke gratis service nemen wij u de complete zorg voor uw koffievoorziening uit handen. Inmiddels zijn wij al onmisbaar geworden voor vele bedrijven, scholen verenigingen en stichtingen.

Onze unieke service:

 v

Wij geven vijf jaar volledige garantie. Dus geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en gratis onderdelen.

 v

U zit nooit zonder ingrediënten. Onze routevertegenwoordiger bezorgt iedere 5 weken aan huis zonder extra kosten.

 v

Onze koffiemachines zijn onderhoudsvriendelijk, bedrijfszeker en worden tegen zeer gunstige prijzen aangeboden.

 v

Toch een storing? Binnen acht werkuren verhelpen we deze. Gegarandeerd.

 v

Het enige dat u hoeft te doen, is uw apparaat bijvullen en schoonhouden. Maar ook dit nemen we u desgewenst graag uit handen.

Unieke-service

SVA Automaten Service gaat
verder als Qoffy concepts

Dezelfde koffie & service, nieuwe naam.

Het stond al even te pruttelen maar vanaf nu is het zover.
Qoffy Concepts is de nieuwe naam van SVA Automaten Service.
Een stap vooruit waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Aangenaam; wij zijn Qoffy.